Elise van Weene

Docent Lichamelijke Opvoeding en Motorisch Remedial Teacher

Motoriek.nl is een initiatief van Elise van Weene en is in 1999 gestart.
Ik ben docent Lichamelijke Opvoeding en motorisch remedial teacher.

Post- HBO opleidingen

Inmiddels ben ik meer dan zeventien jaar verbonden aan de Hogeschool Inholland bij de post HBO opleiding Motorisch Remedial Teaching en de opleiding IB/RT.
Bij beide opleidingen verzorg ik verschillende modules:
- Grote motoriek en motorische ontwikkeling
- Effectieve leerkracht communicatie
- Motorisch leren
- Senso motoriek
- Mindset

In het verleden was ik ook werkzaam voor Hogeschool Windesheim, Hogeschool Fontys, Hogeschool Domstad, Academie voor Lichamelijke Opvoeding Amsterdam en Den Haag. 

MRT

Ik vind het enorm leuk om te werken met kinderen en uit te pluizen hoe ik ze het best kan bereiken en enthousiast, vol zelfvertrouwen kan laten spelen en  bewegen. Het blijft boeiend.

Sinds 2000 ben ik op veel verschillende vlakken bezig met zorgverbreding in het bewegingsonderwijs. Ik verzorg opleidingen en cursussen aan docenten, ontwikkel lesmethodes. Een aantal jaar had ik een praktijk waar ik MRT. Ook ben verbonden aan De nieuwe Havo, een categorale Havo in Amsterdam Noord. Ik geef daar gymles en ben mentor. Ik val regelmatig in in het (speciaal basisonderwijs).

Alle antwoorden gevonden?

Op deze site vind je een verzameling van alles wat ik met Motoriek.nl en mijn webwinkel Beweegkisten.nl  te bieden heb.
Hopelijk vind je hier antwoorden op je vragen, herkenning in je zoektocht of inspiratie om misschien zelf competenter te worden op het gebied van spelen en bewegen. 

Elise van Weene